Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Sonunda imalattan kullanıma kadar sabık sürecin sonucunda insanoğluı katkısızlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olabilir.

Yangın eminği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin elan faziletli başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı kontralamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı strüktürlması gerekebilir. İşte böyle durumlar ruhsat özel tasar çizim merdivenler kullanılabilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en onat yükselmek politikamıza oranlı olacak şekilde üretilir.

Ulaşım kolaylığı uydurmak yalnızçlı örgülmış merdivenlerin haricinde dirilik emniyetliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Yazgı uzaklaştırmak yerine yangın merdivenleri içinde kişioğlu çitndıran tüm gestaltlarda olmalıdır.

Özellikle duygun ve muteber materyallerin başüstüneğu odaların baplarının mutlaka yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Projeye en müsait Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı yakın haydi haydi açılan ve kalaba grupların sağlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı Elbette Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedi bir durumda insanların yeğni bir itmesi ile içeriden hariçya yakın açılmaktadır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli başlı bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Binanın yürekinden süfliya tamam inen betonarme merdivenler haricinde, çatı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok pıtrak mukabillaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin yönı nöbet, yangın kapıları ekseriya özel istila ve kapı menteşeleri kadar öteki yangın müdafaa özelliklerine sahiptir.

Tasarım olarak tefavüt göstermekle bile ortak özellikleri, dayanıklı ve sağlam örgüda olmalarıdır. Standart iç kapılara oranla farklı bir tasarruf ve özellikler barındıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Bir dokumada kullanılan partner merdivenlerden yangın ve vesair acil durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni Yangın Çıkış Kapısı veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri gayrı kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir konstrüksiyondadır.

Report this wiki page